Lucka 1 – Naturpunkt Råån

Dagens lucka innehåller en av Helsingborgs bästa platser för utelunch. En slingrande stig leder oss förbi betesmarker och dammar med hoppande havsöring, fram till den gamla eken. Läs mer och se en film från Naturpunkt Råån här!

Ta med din familj, eller skolklass, lätt lunch och sittunderlag. Läs på skyltarna som berättar om platsen vid ån. Den mäktiga eken är över 200 år gammal och gör denna plats komplett. Här kan du se en film om hur du som lärare kan använda Naturpunkt Råån i undervisningen.

Naturpunkt Råån i November

Vid Naturpunkt Råån bjuder naturen på vackra vyer året om. Älvorna dansar över vattenytan i November.

Hitta ut och hitta hit; läs mer om alla stadens Naturpunkter här: https://miljoverkstaden.helsingborg.se/program/annan-undervisning/naturpunkter/

Frågor? Kontakta miljoverkstaden@helsingborg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *