Nyheter höstterminen 2018

Vi på Miljöverkstaden tackar för ett spännande läsår där vi har träffat tusentals nyfikna elever. Tidigare har vi kommit ut på skolbesök i början av augusti, men detta läsår bjuder vi istället in till denna hemsida där ni enkelt kan ta del av vårt utbud och boka lektioner i slutet av augusti.

Nyheter på Miljöverkstaden:

Vi arbetar just nu med att utveckla våra program på både Miljöverkstaden och på Habiteum – Helsingborgs verkstad för livskvalitet. På Habiteum (tidigare DroppIn) gör vi tillsammans verkstad av Livskvalitetsprogrammet och arbetar med workshops med olika teman som mat och återbruk. Inbjudan till verkstad kommer under hösten.

Miljöverkstaden arbetar med utomhuspedagogik och därför kommer vi även fortsättningsvis hålla lektioner i skogen, på vår naturskola i Jordbodalen eller på stadens naturpunkter. Givetvis kommer vi att fortsätta med våra uppskattade program som t.ex. barntrafikskolan åk 1, studiebesök på NSR åk 3, båtturer med Sabella åk 5, energiverkstaden åk 6 och avfall & energi åk 8-9.

Följ gärna vår blogg https://miljoverkstaden.helsingborg.se/bloggen/ eller #hbggron på Instagram så att du inte missar några nyheter. Där delar vi även med oss av tips på hur du kan använda utomhuspedagogiken på din skola.

Undrar du över något är du välkommen att kontakta oss på miljoverkstaden@helsingborg.se eller 042-10 70 81.

Avbryt

Lämna en kommentar