Naturpunktsquizz

Ta med familjen och cykla på Naturpunktsquizz! Utmana dina vänner och friluftskompisar. Vi bjuder in till rörelse och frisk luft under Friluftslivets År. Läs mer om friluftslivets år här.

Vi har skapat en digital tipsrunda som tar er genom flera naturreservat i Helsingborg och till stadens Naturpunkter. Cykla eller gå! Rundan börjar vid Naturpunkt Ängen på Viskstråket, nära Wieselgrensskolan. När du närmar dig startpunkten, surfa in på https://play.gpsquiz.com/ med din mobiltelefon. OBS! Platstjänster måste vara på. Rundan heter: ”Cykelrunda Naturpunkter”. Inget lösenord krävs. Tips: Ska du cykla eller gå hela rundan rekommenderas en powerbank och något gott att äta. Vill ni delta i en utlottning av ett stormkök, så gäller följande:

  • Cykla eller gå Naturpunktsrundan och svara på frågorna i vår digitala tipsrunda
  • När du är klar: Skicka in ditt quizznamn och dina kontaktuppgifter till kommunekolog fredrik.bengtsson@helsingborg.se Vi följer stadens regler kring GDPR.
  • Du kan vinna ett stormkök – årets julklapp 2020
  • Tävlingen är igång mellan 29 april – 31 augusti 2021

Här finns en länk till Google Maps för att se hur ni kan cykla rundan: Naturpunktsrunda Helsingborg – Google Mina kartor

Här finns även en länk till BikeGPX och en QR-kod för att få en bra navigering: BikeGPX – Naturpunktsrundan

Ta med dig kompisarna eller familjen och ge dig ut på cykelrunda i sommar!

Det är inte tillåtet att cykla i Rååns dalgång, så därför ligger inte Naturpunkt Råån med som en punkt att stanna vid, utan frågan kommer vid Raus kyrka. Vi vill ändå uppmuntra er att vandra längs med Råån, kanske vid ett annat tillfälle, då det är en sådan vacker runda. Här är all övrig info om Helsingborgs Naturpunkter: https://helsingborg.se/uppleva-och-gora/friluftsliv-och-motion/naturomrade/naturpunkter/

Välkomna att vara med!

Har ni frågor eller stöter på problem, kontakta miljoverkstaden@helsingborg.se

Avbryt

Lämna en kommentar