Lucka 3 – Barntrafikskolan

Nu är det grönt ljus för besök på Barntrafikskolan igen! Vi har renoverat och målat, och i dagens lucka får du en första glimt på hur det ser ut. En utflykt till helgen kanske? Kolla in filmen och läs mer om barnens favorit.

Här kan ni få en rundtur på nyrenoverade Barntrafikskolan 

Bild från trafikskolan

Ny färg, nya trafikljus och en allmän uppfräschning. Vi hälsar er välkomna hit! Foto: Jessica Svensson

Barntrafikskolan ligger nära Olympia Park, Ishallen och Fredriksdal. Alla är välkomna hit, med sin egen cykel för att öva på trafikregler eller träna cykling. Under skoltid har vi också lektioner med årskurs 1. Läs mer om Barntrafikskolan här.

Passa på att kombinera med ett besök i skogen i närheten eller ta en tur in på Fredriksdal. Perfekt för familjeutflykten i helgen! Fredriksdal är en grön oas i staden med kultur, växter och lantdjur i fokus, alltid värt ett besök.

Att välja cykel istället för bil påverkar både hälsan och klimatet! Vi jobbar med hållbara resor och livskvalitet, för en klimatsmart vardag. I olika program och projekt kan skolor och allmänhet ta del av dessa insatser. Läs mer om Cykla är Kul – ett nytt projekt för årskurs 3.

Hör av dig till oss om du vill veta mer: miljoverkstaden@helsingborg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *