Följ med oss ut i naturen

Vi önskar er alla en härlig sommar och välkommen tillbaka under augusti månad, då vi uppdaterar vår sida med nyheter och möjlighet att boka lektioner, utbildningar och upplevelser inför läsåret 2019/2010. Men fram tills dess: Följ med oss ut i naturen!

Växttryck

Upplev vår natur med alla sinnen! Varför inte göra ett växttryck och spara på allt det gröna?

Passa på att njuta av Helsingborgs närmiljö genom att hänga med på någon av de Naturguidningar som anordnas i sommar. Utbudet är varierat, med besök både i skog och vid (eller i) hav, och alla guidningar är gratis. Miljöverkstaden är med och anordnar aktiviteter på några av dem, dessutom vet vi av erfarenhet att det är uppskattade och roliga turer! Här kan du läsa mer om Naturguidningarna.

Barn vid vatten

Upptäck våra vattendrag på en av sommarens Naturguidningar!

Du har väl inte heller missat att Barntrafikskolan har sommarverksamhet? Trafikskolan fylls av liv och rörelse av de yngre barnen när de tränar på trafikvett och cykling tillsammans med oss. Läs mer om sommaren på Barntrafiksskolan här.

Glad sommar och på återseende önskar vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *