Uppdrag i Drömskogen

Nu är sommaren här och det finns så mycket att göra i vår vackra natur. I barnens Drömskog finns det nu en runda som bjuder på uppdrag som passar hela familjen! Spana efter de fina Väsen som årskurs 4 tillverkat, lyssna på ljud, bygg en koja stor som din tumme eller samla alla regnbågens färger i Regnbågsdalen.

Uppdrag i DrömskogenUppdragen hänger på olika platser i Drömskogen, och i framtiden kommer de även att finnas i digital form via en app i mobilen. Det är bara att följa stigarna och leta upp Kojskogen, Väsendalen och Ugglegläntan. Vi vill att fler får uppleva den fantastiska plats där elever varit delaktiga i att skapa en skog med vidlyftig lek, fantasifulla figurer och biologisk mångfald.

Väsen i drömskogen

I Drömskogen finns även en Mullestig för de yngre besökarna, grillplats och fin utsikt över sundet. I närheten ligger även Naturpunkt Betesmarken och Naturpunkt Geologi, där du kan upptäcka helt andra naturtyper och lära dig mer om vår natur – och kulturmiljö.

Litet väsen i ull

Det är lätt att hitta hit: Drömskogen ligger Pålsjö skog utanför Helsingborg, nära Villa Thalassa. Det går även att åka stadsbuss 8 till hållplats Tinkarps nedre.

Ta med dig picknick och upptäck Drömskogen på nära håll. Välkommen ut i naturen i sommar!

Avbryt

Lämna en kommentar