Sommarjobb på Barntrafikskolan

Sommarjobb på Barntrafikskolan!

Vi söker sommarjobbare till Helsingborgs barntrafikskola. Kanske stadens roligaste och viktigaste sommarjobb! Uppdaterad 2021-06-03 Rekryteringen är avslutad, tack för visat intresse.

Arbetsuppgifter

På Barntrafikskolan håller vi öppet sex veckor under sommaren och hit söker vi nu sommarjobbare. Du och dina två kollegor kommer ta emot barn i åldrarna 5-8 år som deltar gratis i kurser om trafik. Efter fyra veckors kurser (barn deltar utan vårdnadshavare) följer två veckors öppet hus då barn och medföljande vuxen själva cyklar och har kul tillsammans. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att förbereda Barntrafikskolan inför dagens lektioner, ta emot glada barn, hålla i lektionerna och lekarna samt samarbeta med dina kollegor.

barn cyklar

Det bästa sommarjobbet väntar dig som söker tjänst hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gillar barn, samarbetar väl och uppskattar att vara utomhus i alla väder. Du har erfarenhet som ledare för barn inom någon sport/ aktivitet eller har du varit aupair. Du gillar cykling och vill bidra till en hållbar värld genom att fler väljer cykeln och andra hållbara resor.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är positiv, lekfull och utåtriktad person som är bra på att kommunicera. Du gillar att ta ansvar och har en god förmåga att strukturera ditt arbete.

Arbetet kräver att du har körkort för personbil, eftersom kurserna handlar om trafik, trafikregler mm.

Här kan du läsa med om Barntrafikskolan https://helsingborg.se/trafik-och-stadsplanering/gator-och-trottoarer/barntrafikskolan/

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbestämd

Omfattning: 60 %

Tillträde: vecka 26-31.

Ansökan

Ansök snarast, urval sker kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid vardagar: vecka 26-29 kl 08.00-12.30, vecka 30-31 kl 09.45-14.15.

Kontakt

Therése Olofsson 042 – 10 63 67
therese.olofsson@helsingborg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *