Miljöverkstaden öppnar upp för lektioner utomhus

Uppdaterad 20210406: Miljöverkstaden öppnar upp för lektioner utomhus. Läs mer under respektive program!

Miljöverkstaden öppnar upp för vissa fysiska lektioner under april. Vi har delvis förändrat lektioner och förlagt dem utomhus för att kunna genomföra lektioner enligt föreskrifter och allmänna råd om Covid-19. Detta mot bakgrund av att kommuner ska bedriva viktig verksamhet för barns och ungas hälsa och välmående under förutsättning att Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd kan följas.

Du kan nu boka in utomhuslektion på Energiverkstaden via vår hemsida.

Vi uppdaterar löpande miljoverkstaden.helsingborg.se där du hittar inspiration och tips på undervisning ute, till exempel vid naturpunkterna. Följ oss på Instagram @hbggron och kika in på Habiteums sida om du är nyfiken på fortbildning eller stöd i hållbarhetsarbetet.

Har ni frågor? Ring eller maila: miljoverkstaden@helsingborg.se Tel 042-10 70 81

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *