Boka in ditt besök på NSR

Vi är glada för att kunna vara igång med det mesta av vår verksamhet, trots en annorlunda vår och höst. Våra populära besök på NSR kan vi genomföra, tack vara bra anpassningar till utomhusundervisning. Under besöket får eleverna veta vad som händer med vårt avfall och hur alla kan hjälpas åt att minimera sopor, återvinna och hjälpa till att vara en planetskötare!

Barn med västar

Boka in din klass redan nu, om du inte gjort det. Alla klasser i årskurs 3 i Helsingborg, Höganäs, Bjuv, Båstad, Åstorp och Ängelholm är välkomna med sin bokning! Läs mer och boka här.

Även alla klasser i årskurs 8 och 9 är välkomna med sin bokning. Vi har anpassat besöket på Filborna för att kunna genomföra ett bra program, även om Öresundskrafts värmeverk är stängt för besök. Här kan du läsa mer och boka: https://miljoverkstaden.helsingborg.se/program/program-avfall-och-energi-for-arskurs-8-9/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *