Sommaruppehåll på Miljöverkstaden

Tack för detta läsåret - i augusti kan du återigen boka in dig och din klass på Miljöverkstadens program! Här på vår hemsida kommer information när det är dags att boka in besök på NSR, lektion i skogen eller en spännande Vattenresa.

Vissa av oss jobbar några veckor till, med utveckling av andra delar av vår verksamhet. Vi förbereder och spelar in digitala Naturguidningar, vi skapar rundturer i appen Guide Helsingborg och vi fortsätter att erbjuda lösningar för ett hållbart arbetsliv genom Habiteum och StickUt Helsingborg. I denna ljuva sommartid vill vi också uppmana till att möta naturen och de gröna platser i staden som finns för alla invånare. Jordbodalen, Drömskogen i Pålsjö skog och nya, blommande Viskängen är några tips från oss – och alla våra Naturpunkter är ett annat.

Här hittar du Naturkartan med Helsingborgs naturområden markerade: https://naturkartan.se/sv/helsingborg

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ses igen i augusti!

miljoverkstaden@helsingborg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *