Vår verksamhet är igång

Vi följer stadens direktiv och rekommendationer och de flesta av våra program och lektioner kan därmed vara igång som vanligt. Undantagen är de lektioner som genomförs i någon av stadens bolag; NSR, Öresundkraft och NSVA. De är i nuläget inställda. Här kan ni läsa mer!

Elever tillverkar vattenhjul

Miljöverkstaden har många lektioner som till stor del genomförs utomhus, vilket är mer passande än någonsin! Vår Naturskola är igång, och Energiverkstaden genomförs som vanligt. Det finns  också fler tider till skogslektioner. Om vårvärmen kommer kan ni börja odlingssäsongen utomhus. Här har vi samlat lite tips på att använda ”Skogen som klassrum” – alltså att arbeta mer med olika ämnen i skolan på t ex skolgården eller i skolans närmiljö.

Kom i håg att vi har Naturpunkter i staden som är utmärkta lärplatser. Det finns lärarhandledning och material att arbeta med. Hör av er om ni önskar stöd och support kring detta. Här hittar ni vår bokningssida: https://miljoverkstaden.helsingborg.se/boka/

Läs mer om stadens rekommendationer angående Covid-19 och hur det påverkar vår verksamhet: https://helsingborg.se/nyheter/information-om-coronavirussjukdomen-covid-19/

Sidan uppdateras efterhand om nya bestämmelser genomförs som påverkar våra program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *