Sommarjobba på Barntrafikskolan

Vi söker tre sommarjobbare till vår barntrafikskola! Titta på filmen och läs mer om hur du söker Helsingborgs roligaste sommarjobb här.

Här berättar Therese Olofsson, som är chef för Miljöverkstaden, om sommarjobben:*

I sommar, veckorna 26-31, kommer vi som vanligt att hålla öppet på Barntrafikskolan (bredvid ishallen och Olympia) för sommarlovslediga barn. Under fyra veckor erbjuder vi 1-veckaskurser för barn i åldrarna 5-8 år och de sista två veckorna är öppet hus.

På kurserna lämnar föräldrarna sina barn för en timmes trafikskola medan öppet hus är till för barn tillsammans med sina föräldrar/släktingar som vill öva säkert trafikbeteende och ha kul.

Nu söker enheten Miljö och livsstil på Stadsbyggnadsförvaltningen tre personer som vill arbeta i sex veckor med barn och cykling. Arbetstiden är cirka 4,5 h under vardagar. Det ingår även ett introduktionsmöte i början av juni för att få ta del av kursupplägget, få låna arbetskläder, träffa blivande kollegor mm.

Du som söker till Helsingborgs roligaste sommarjobb bör vara mycket bra på samarbeta, positiv, lekfull, kreativ, lösningsorienterad och snabbtänkt (med barn händer det ständigt oväntade spännande saker!). Du ska även gilla cykling samt ha körkort, eftersom kunskapen om trafikregler är central i undervisningen.

Skicka din ansökan till therese.olofsson@helsingborg.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer göras löpande.

Vill du läsa mer om Barntrafikskolan? Här finns mer information om trafikskolan och vårt program.

På Helsingborgs stads hemsida kan du också läsa: helsingborg.se/trafik-och-stadsplanering/cykling

Följ oss gärna på Instagram #hbggron

*Så här säger Therese Olofsson i filmen:
”Hej! Tänker du också på sommaren och sommarjobb en vacker dag som denna? Bra! Vi på Miljöverkstaden vill ha sommarjobbare till Barntrafikskolan. Så gå in på miljoverkstaden.helsingborg.se och läs mer om vårt sex veckors sommarjobb. Så kanske just du och jag ses för en intervju. Hejdå!”

  • Lars Nilsson

    JOBB SÖKES

    Hej! Jag heter Lars är 55 år bor i Helsingborg och söker nu nytt jobb./———————-/(redigerad av admin)

    • Eva Sunnerås

      Hej Lars. Tack för ditt intresse för att arbeta hos oss. Jag skickar ditt brev vidare till chefen för miljö och livsstil.mvh/Eva, kommunikatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *