Vi visar Naturpunkter i Pålsjö skog

Visst är Pålsjö skog ett av Helsingborgs guldkorn? Här finns möjligheter till både friluftsliv och lärande i stadens senaste naturreservat. Nu finns chansen att ta del av flera lärplatser och naturpunkter för dig som är lärare. Fredagen den 11 oktober bjuder vi in till visning!

Naturpunkt Geologi är en vacker plats i Pålsjö skog – högt uppe på Landborgen med utsikt över sundet.

Vi träffas i Pålsjö skog och tittar tillsammans på Drömskogen, Naturpunkt Geologi och Naturpunkt Betesmarken som alla har ett färdigt lärar- och elevmaterial ni kan använda er av i undervisningen. Ni får tips på hur ni kan arbeta med materialet och vi diskuterar upplägg och läroplans kopplingar.

Anmäl dig senast tisdagen den 8/10 till miljoverkstaden@helsingborg.se om du vill vara med.

Vi bjuder på fika. Välkomna ut i naturen!

Här kan du mer att läsa om våra Naturpunkter.

Har du elever i årskurs 4? Då passar Drömskogen extra bra att besöka – läs mer om hur vi på Miljöverkstaden jobbar med skogen som plats för lärande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *