Följ med till Drömskogen i appen Guide Helsingborg

Guide Helsingborg hjälper dig att hitta rätt och upptäcka nya platser i staden. Välj mellan rundvandringar i stadsmiljö, museum eller i den vackra naturen. Miljöverkstadens runda i Drömskogen är en av dem!

Ladda ned appen Guide Helsingborg och välj vilken rundvandring du vill börja med! Appen använder telefonens GPS eller wifi för att veta var du är, och vilka platser som ligger nära till hands. Det är sedan lätt att följa på en karta, samt välja när du vill veta mer om en speciell plats. Vi har lagt in både bilder, text och ljud i vår rundvandring. Upptäck barnens egen Drömskog med alla sinnen, och få några lärorika tips på vad som finns att göra mer i skogen.

Väsendalen i Drömskogen är en lekvänlig och kreativ plats!

Det händer alltid nya saker bland djur och natur i vårt senaste Naturreservat Pålsjö skog, där Drömskogen finns. Gör det till en god vana att besöka platsen ofta, ta med fika och bra skor så klarar ni er länge. I närheten finns dessutom Naturpunkt Geologi och Betesmarken! Tänk på Allemansrätten och ta väl vara på vår vackra natur.

Helsingborgs stad står bakom appen och det är ett sätt att guida både turister och andra besökare i staden. Behöver ni hjälp med appen? Något som inte fungerar? Då kan du kontakta Helsingborgs kontaktcenter på 042 10 50 00, kontaktcenter@helsingborg.se

Välkommen ut i det gröna i sommar önskar vi på Miljöverkstaden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *