Fira Biologiska mångfaldens dag 22 maj med oss

Den 22 maj firas Biologiska mångfaldens dag i hela världen! Denna dag erbjuder Helsingborgs stad en Naturguidning i Jordbodalen kl 16-19, där vi uppmärksammar denna dag och hyllar vår vackra natur.

Kom till Jordbodalen på tisdag 22 maj någon gång mellan kl 16-19, för att ta del av våra stationer runt om i denna vilda och artrika natur. Samlingsplats på Habiteum (fd DroppIn) där vi tar emot besökare och visar vad dagen innehåller. Ta chansen att delta i dialog kring Jordbodalens naturreservat. Vi vill veta hur just du använder denna värdefulla närnatur.

Vid dammen möter ni kanske någon ny bekantskap?

Våra stationer denna dag passar både barn och vuxna, eftersom vi gärna har aktiviteter som familjer kan uppskatta! Gå vår tipsrunda och upptäck olika platser runt om i Jordbodalen. Klockan 17:30 kan ni gå en guidad tur med Widar Narvelo, ekolog, som vet ”allt” om denna spännande dalgång. Turen varar ca 45 min.

Läs mer om Biologiska mångfaldens dag här.

Helsingborgs stad erbjuder flera Naturguidningar i sommar. Här är programmet!

Välkommen till en dag i det gröna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *