taR mig till skolan- vinnare 2017: Ringstorpsskolan!!!

Miljöverkstadens projekt taR mig till skolan har fått fram en vinnare av den mest hållbara resan: Ringstorpsskolan!

Varje år bjuds ettorna in till projektet taR mig till skolan. Skolan jobbar då extra med trafiktema och hälsa. Rörelse är bra för inlärning, hälsa och miljön. Dessutom blir det säkrare runt skolan om färre kör bil.

Bild på människor på en vinstceremoni

Emma Sjöberg, miljösamordnare på SFF, polisen, Kiriakos Karambatsakidis, politiker, Henrik Thott samt pojektledare, Pia Bastholm

I år var det Ringstorpsskolan som vann förstapriset: en resa till Tekniska museet i Helsingör till våren. De har jobbat mycket engagerat med att lära sig om trafik samt att byta ut bilen med gång och cykling.

människor på en vinstceremoni

På vinstceremonin på skolan deltog förutom de glada eleverna och personalen på skolan, Lotta giraff, som delade ut diplom och reflexer. Politikern, Henrik Thott, önskade dem lycka till och överlämnade vinstchecken. Polisen Kiriakos Karambatsakidis kom och berättade om vikten av att vara laglig i trafiken samt önskade den duktiga klassen lycka till med prestationen.  Med var även Emma Sjöberg, miljösamordnare från SFF. Dirigerade gjorde Pia Bastholm, projektledare för bl a taR mig till skolan på Miljöverkstaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *