Ny film från Barntrafikskolan

På Barntrafikskolan, som är en del av Miljöverkstadens program Helt Säkert för årskurs 1, kan barn få ta de första stegen ut i trafikmiljö - på ett säkert och tryggt sätt. Här kan du se en nyproducerad film som visar upp en del av verksamheten på trafikskolan!

Förutom skolelever från Helsingborg, ordnas det både Öppet hus och sommaröppet för alla nyfikna, det är bara att ta med sin cykel, med eller utan trampor, och prova att ta sig fram i denna lilla staden Fredrikstad. Hit kommer gärna mor- och farföräldrar med sina barnbarn och eftersom läget vid Olympia inbjuder till olika aktiviteter, kan flera timmar spenderas i härliga skogar, ishall och idrottsplats i närheten. Läget vid Fredriksdal är också en fördel! På helger och kvällar kan man själv sätta igång trafikljus, men ingen personal finns då på plats.

Läs mer om Barntrafikskolan och hur du anmäler dig till de olika aktiviteterna för skolor här

Ännu mer historia och bilder finns här

Välkommen till en härlig miljö med många lekfulla inslag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *